Select Page

Regulamentul competiției

Crează conținut original, creativ și interesant!
Vom lua în considerare aceste aspecte și viteza de schimbare a roții. Vom începe să numărăm viteza schimbării din momentul în care atingi roata stângă față cu o cheie și nu mai numărăm imediat ce ai terminat.
Câștigătorii vor fi selectați după ce echipele
Delticom și Continental vor analiza toate înscrierile eligibile.

Oricine poate câștiga dacă există puțină implicare.

Schimbând anvelopele mașinii tale, transmiți mesaje simbolice de siguranță în trafic pentru sezonul care urmeaza; arăți că trebuie să fim responsabili și conștienți de importanța schimbării la timp a anvelopelor. În cazul în care mai ești și foarte bun și rapid în schimbarea roții, te poți și distra și câștiga.

Te rugăm, nu uita să adaugi în postarea ta, pe lângă video, hashtag-ul #tyrechallenge #cauciucuridirect. Fără aceste două elemente nu vom putea să te premiem, nici măcar nu te putem lua în considerare pentru un premiu secundar.

Imediat ce ai postat publică înregistrarea video-ului cu hashtag-ul obigatoriu #tyrechallenge #cauciucuridirect, după înscrierea prealabilă în competiție, te putem contacta în cazul în care ești câștigător.

Astfel, pașii competiției sunt:

Înscrierile se fac până în 18.09.2023

Concursul se încheie în: 01.10.2023

Anunțarea câștigătorilor: 09.10.2023.

1. Înscrie-te în competiție aici completând toate câmpurile.
Pentru a vă înscrie, va trebui să vă abonați la newsletterul nostru.

2. Începe un videoclip LIVE, PUBLIC pe orice platformă de socializare. Include următoarele hashtag-uri în videoclipul LIVE: #tyrechallenge și #cauciucuridirect. După ce termini videoclipul LIVE, salvează-l și postează-l PUBLIC cu aceleași hashtag-uri.

3. Adună cât mai multe like-uri, share-uri și comentarii la video-ul tău!

4. Locul 1 – cel mai rapid concurent care schimbă roata – câștigă un set de anvelope marca Continetal în dimensiunea cu care s-a înscris la pasul 1
Locul 2 – videoclipul cu cele mai multe distribuiri/shares pe social media – constă într-o boxa portabilă, marca Continental
Locul 3
– videoclipul cu cel mai mare număr de like-uri pe rețelele sociale – constă într-un ghiozdan, marca Continental

Câștigătorii vor fi contactați de către echipa Tyre Challenge pentru a discuta detalii legate de livrarea premiului.

*Competiție valabilă doar pentru persoane cu reședință în Romania, respectiv premiile vor fi livrate doar către adrese de pe teritoriul României.


Dacă nu eșți familiar cu postarea unui video pe social media, nu-ți fă probleme. Ai aici întregul ghid pe care trebuie doar să-l urmezi. Este foarte ușor și durează câteva secunde:

Distrează-te cu prietenii, familia, sau singur, filmează totul și poți câștiga!

Organizator

Magazin

Sustinut de

Logo kompanije "Delticom" vodećeg online prodavca auto guma. Logo čine svetloplava slova imena kompanije.

© Tyre Challenge 2023