Select Page

Nyerjen egy Continental gumiabroncs szettet  a gumik.hu – n

Bizonyítsd be, hogy te vagy a leggyorsabb gumicsere téren!
Regisztrálj a versenyre, és élőben közvetítsd ahogyan bemutatod a gumicserélő képességedet és oszd meg ezt a közösségi oldaladon,
#tyrechallenge és #gumik hashtagek haszálatával a videó alatt.


A fődíj egy Continental gumiabroncs szett, olyan méretben amelyet Ön választ ki. De ez még nem minden! További különdíjakkal készültünk azok számára, akik lenyűgöznek érdekes és nagyra értékelt videóikkal. Ezeket a különdíjakat a Continental biztosítja, kiváló minőségű ajándékokkal.

Egy próbát megér, ebben biztos lehet!

Versenyszabályok

Alkoss eredeti, kreatív és izgalmas tartalmat!
Figyelembe vesszük ezeket a szempontokat és a gumicsere sebességét is. A gumicsere sebességét attól a pillanattól kezdjük el számolni, amikor egy villáskulccsal megérinted a bal első gumiabroncsot, és a számolást azonnal abbahagyjuk, amint befejezted. A nyerteseket azután választjuk ki, hogy a Delticom és a Continental csapata átnézte az összes jogosult videót.

Egy kis elkötelezetséggel bárki nyerhet.

A gumiabroncsok cseréjével szimbolikus utalást adsz a közlekedési biztonság fontosságára, megmutatod, milyen fontos a gumiabroncsok felelősségteljes és időben történő cseréje. Szórakozhatsz és nyerhetsz, amennyiben a gumicserében is nagyon jó és gyors vagy. Szóval jelentkezz!

Ne felejtsd el hozzáadni a #tyrechallenge #gumikhu hashtaget a bejegyzésedhez a feltöltött videó mellé. E két elem nélkül nem tudjuk díjjazni a videót,még akár a második díjra sem vehetjük figyelembe.

Amint a versenyre való előzetes regisztrációt követően közzéteszed a videót a kötelező #tyrechallenge & #gumik hashtaggel, felvesszük veled a kapcsolatot, ha nyertél valamit.

A verseny lépései a következők:

A jelentkezéseket az alábbiakig lehet beadni: 2024.10.01.

A verseny az alábbi időpontban zárul: 2024.10.14.

Nyertesek kihirdetése: 2024.22.10.

1. Itt nevezhet be a versenyre, az összes mező kitöltésével.
A bejelentkezéshez fel kell iratkoznia hírlevelünkre.

2. Egy ÉLŐ, NYILVÁNOS videó elindítása bármely közösségi média platformon. Az ÉLŐ videó alá tedd a következő hashtageket: #tyrechallenge ÉS #gumik. Miután befejezted az ÉLŐ videót, mentsd el, és tedd közzé NYILVÁNOSAN az említett hashtagekkel.

3. Szerezz minél több lájkot, megosztást és kommentet a videódhoz!


4. 
Első helyezés – Az a versenyző aki leggyorsabban cseréli ki a gumit – Continental márkájú abroncskészlet nyer, abban a méretben, amelyetregisztrált az 1 lépésben
Második helyezés – a közösségi médiákon legtöbb megosztással rendelkező felvétel egy hordozható hangszórót nyer

Harmadik helyezés – a közösségi médiákon legtöbb lájkkal rendelkező felvétel egy hátizsákot nyer

A győzteseket a Tyre Challenge csapata fel fogja keresni, hogy megbeszéljék a díj kiszállításával kapcsolatos részleteket.

*A verseny kizárólag magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek számára érvényes; illetve a nyereményeket csak Magyarország területén lévő címekre kézbesítjük.

Amennyiben nem ismeri a Facebookon vagy az Instagramon való közzétételt, ne aggódjon. Itt megtalálja az összes utasítást . Nagyon egyszerű, és csak néhány másodpercet vesz igénybe:

Szórakozz egy jót a barátaiddal, családdal vagy egyedül,
videózd le az egésszet és még nyerhetsz is!

Mit kell tudni a
Tire Challenge-ről?

A Tyre Challenge-t először 2017-ben  rendezték meg egyszerre több európai országban, köztük Magyarországon is, és mára hagyományos verseny lett, díjakkal és a közlekedésbiztonsági felelősség erőteljes társadalmi aspektusával.

Ma pedig a verseny online kerül megrendezésre, a Continental és a Delticom támogatásával.

Szervező

Üzlet

Támogató

Logo kompanije "Delticom" vodećeg online prodavca auto guma. Logo čine svetloplava slova imena kompanije.

© Tyre Challenge 2023