Select Page

OSVOJI BESPLATAN SET GUMA ZA SVOJ AUTOMOBIL!

Please select a valid form

JEDINSTVENA PRILIKA

Učešće je otvoreno za sve. To je jedinstvena prilika da se zaista dobro zabavite, uz šansu da osvojite izuzetno vrijedne nagrade. Olakšana pravila orijentisana ka lakom postizanju cilja omogućavaju svakome od nas da se zabavi, druži i takmiči u opuštenoj i zanimljivoj atmosferi.

 

TYRE CHALLENGE

Tyrechallenge je prvo nacionalno takmičenje u brzoj zamjeni guma. Međunarodnog je karaktera, jer se istovremeno, osim u BiH, održava i u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Rusiji, Ukrajini, Rumuniji, Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj.

 

OSVOJI BESPLATAN SET GUMA ZA SVOJ AUTOMOBIL!

Pokaži vještinu zajedno sa drugima na jedinstvenom #TyreChallenge događaju. Prihvati zabavu i obraduj svog četvorotočkaša potpuno novim besplatnim setom guma po ličnom izboru i brendu koji preferiraš.

SOCIJALNO ODGOVORNI

Tyrechallenge ne stavlja akcenat samo na zabavu. Organizatori takmičenja trude se da na jednom širem internacionalnom planu, kakav je i karakter samog događaja, ponude niz socijalno odgovornih edukacija u okviru samog događaja. Od mogućnosti da čujete kako da poboljšate svoju vožnju, osigurate maloljetne putnike na zadnjim sjedištima, do savjeta o tome koji je izbor pneumatika ili auto-opreme najbolji za vaše vozilo i kako da postanete savjesniji vozač.