Select Page

Wedstrijdregels

Creëer originele, creatieve en spannende content!
We zullen deze aspecten en de snelheid van de bandenwissel ook in overweging nemen.
We beginnen met het tellen van de snelheid van de verandering vanaf het moment dat u de linker voorband aanraakt met een sleutel en stoppen met tellen zodra u klaar bent.
Winnaars worden geselecteerd nadat de teams van Delticom en Continental alle in aanmerking komende inzendingen hebben beoordeeld.

Iedereen kan winnen met een beetje inzet.

Door uw banden te wisselen zet u een symbolisch teken voor de verkeersveiligheid voor het komende seizoen; je laat zien hoe belangrijk het is om op een verantwoorde en tijdige manier je banden te wisselen. Je kunt plezier hebben en winnen als je ook heel goed en snel bent in het wisselen van banden. Dus meld je aan!

Vergeet niet de hashtag #tyrechallenge #autobandenmarktnl toe te voegen aan je post naast de video. Zonder deze twee elementen kunnen we je niet belonen of zelfs maar overwegen voor een tweede prijs.

Zodra je de video met de verplichte hashtag #tyrechallenge #autobandenmarktnl post na pre-registratie voor de wedstrijd, kunnen we contact met je opnemen als je een winnaar bent.

De stappen van de wedstrijd zijn:

Inschrijvingen zijn geopend tot: 21.11.2023

De wedstrijd eindigt op: 22.11.2023.

Bekendmaking winnaars: 23.11.2023.

1. Doe hier mee aan de prijsvraag door alle velden in te vullen. U moet zich abonneren op onze nieuwsbrief om u aan te melden.

2. Start een LIVE, OPENBARE video op elk social media platform.
Neem de volgende hashtags op in de LIVE-video: #tyrechallenge en #autobandenmarktnl. Nadat je de LIVE-video hebt voltooid, sla je deze op en plaats je deze als OPENBAAR met dezelfde hashtags.

3. Verzamel zoveel mogelijk likes, shares en reacties voor je video!

4.  1e plaats – De snelste deelnemer die de band verwisselt – wint een set Continental-banden in de maat zoals aangegeven in stap 1.

2e plaats – De video met het hoogste aantal “Delen” op sociale media – wint een externe batterij

3e plaats – De video met het hoogste aantal “Vind ik leuk” op sociale media – wint een thermosfles

De winnaars zullen door het Tyre Challenge-team worden gecontacteerd om details te bespreken met betrekking tot de prijsuitreiking.

*De Wedstrijd is alleen geldig voor personen woonachtig in Nederland; respectievelijk worden de prijzen alleen bezorgd op adressen op Nederlands grondgebied.

Maak je geen zorgen als je niet bekend bent met het plaatsen van een video op Facebook of Instagram. Hier zijn alle instructies die u moet volgen. Het is heel eenvoudig en duurt maar een paar seconden:

Veel plezier met vrienden, familie of alleen, film het allemaal en maak kans om te winnen!

Organisator

Winkel

Ondersteund door

Logo kompanije "Delticom" vodećeg online prodavca auto guma. Logo čine svetloplava slova imena kompanije.

© Tyre Challenge 2023