Select Page

PRAVILA TAKMIČENJA

Učesnici-takmičari mogu imati najmanje 18 godina. Nema nikakvih drugih starosnih, polnih i sličnih ograničenja.

 

Dozvoljeno korišćenje jedino najosnovnijeg ključa iz vašeg prtljažnika. Poželjno doći svojim vozilom, kako bi takmičenje bilo efikasnije za samog takmičara. Nije dozvoljeno korišćenje električnih ili pneumatskih pomoćnih alata.

 

Svi učesnici saglasni su sa pravom organizatora na korišćenje fotografija, snimaka nastalih za vrijeme događaja, a u cilju promocije i obavještenja javnosti o ovoj manifestaciji.

Svi učesnici dužni su doći na dato mjesto, naznačeno u opisu događaja, tačno na vrijeme, a na osnovu preciznih obavještenja i podsjetnika koja će blagovremeno dobiti od strane organizatora.

OSVOJI BESPLATAN SET GUMA ZA SVOJ AUTOMOBIL!

 

Pokaži vještinu zajedno sa drugima na jedinstvenom #TyreChallenge događaju. Prihvati zabavu i obraduj svog četvorotočkaša potpuno novim besplatnim setom guma po ličnom izboru i brendu koji preferiraš.

TYRE CHALLENGE

Tyrechallenge je prvo nacionalno takmičenje u brzoj zamjeni guma. Međunarodnog je karaktera, jer se istovremeno, osim u BiH, održava i u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Rusiji, Ukrajini, Rumuniji, Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj.

JEDINSTVENA PRILIKA

Učešće je otvoreno za sve. To je jedinstvena prilika da se zaista dobro zabavite, uz šansu da osvojite izuzetno vrijedne nagrade. Olakšana pravila orijentisana ka lakom postizanju cilja omogućavaju svakome od nas da se zabavi, druži i takmiči u opuštenoj i zanimljivoj atmosferi.

SOCIJALNO ODGOVORNI

Tyrechallenge ne stavlja akcenat samo na zabavu. Organizatori takmičenja trude se da na jednom širem internacionalnom planu, kakav je i karakter samog događaja, ponude niz socijalno odgovornih edukacija u okviru samog događaja. Od mogućnosti da čujete kako da poboljšate svoju vožnju, osigurate maloljetne putnike na zadnjim sjedištima, do savjeta o tome koji je izbor pneumatika ili auto-opreme najbolji za vaše vozilo i kako da postanete savjesniji vozač.

Događaj su podržali: