Select Page

Câștigă un set de anvelope noi de iarnă, marca Continental!

Da, ai înțeles bine! Cu doar câteva click-uri te poți înscrie in competiție și poți câștiga un set de 4 anvelope de iarnă marca Continental. Dimensiunea o alegi tu!

Pentru a putea participa trebuie să te înscrii în competiție iar ulterior să înregistrezi un simplu video în care să ne dovedești cât ești de rapid și apreciat la schimbat anvelopele și să-l încarci pe contul tău de Facebook sau Instagram; de asemenea trebuie să incluzi în postarea ta hashtag-ul #tyrechallenge #cauciucuridirect și să primești cât mai multe aprecieri. Atât e de simplu 🙂!

 Tot ce trebuie să faci acum, este să te antrenezi pentru a te asigura că poți fi ales câștigătorul setului de anvelope Continental. Tu vei alege dimensiunea anvelopelor pentru iarna care urmează.

Premiul cel mare este un set de anvelope Continental (tu alegi dimensiunea). Am pregătit, de asemenea premii pentru cei ale căror filmulețe sunt interesante și apreciate: un set de lanțuri antiderapante de iarnă, și un set de șurubelnițe Continental.

Merită încercat, crede-ne pe cuvânt!

 

 

Regulamentul competiției

Vom lua în calcul nu numai cel mai rapid, dar și cel mai original, cel mai complet și cel mai interesant video de schimbat anvelopele. Acești concurenți vor fi premiați. Decizia va fi luată împreună de către echipele Delticom și Continental.

Oricine poate câștiga dacă există puțină implicare.

Schimbând anvelopele mașinii tale, transmiți mesaje simbolice de siguranță în trafic pentru sezonul care urmeaza; arăți că trebuie să fim responsabili și conștienți de importanța schimbării la timp a anvelopelor. În cazul în care mai ești și foarte bun și rapid în schimbarea anvelopelor, te poți și distra și câștiga. Așa că înscrie-te!

Te rugăm, nu uita să adaugi în postarea ta, pe lângă video, hashtag-ul #tyrechallenge #cauciucuridirect. Fără aceste două elemente nu vom putea să te premiem, nici măcar nu te putem lua în considerare pentru un premiu secundar.

Imediat ce ai postat publică înregistrarea video-ului cu hashtag-ul obigatoriu #tyrechallenge #cauciucuridirect, după înscrierea prealabilă în competiție, te putem contacta în cazul în care ești câștigător.

Astfel, pașii competiției sunt:

1. Înscrie-te în competiție aici completând toate câmpurile .

2. Postează ulterior un video public live pe pagina ta de Facebook sau Instragram în care schimbi cât mai repede cauciucul de pe mașina ta utilizând o cheie obișnuită de roți, cauciucul din partea din stânga față, și cronometrează-te începând din momentul în care începi să desfaci primul prezon (cauciucul schimbat în video trebuie să fie aceiași dimensiune cu care te-ai înscris la pasul 1.). Utilizează obligatoriu hashtag-ul #tyrechallenge #cauciucuridirect când postezi video-ul.

3. Adună cât mai multe like-uri, share-uri și comentarii la video-ul tău!

4. Dacă vei fi ales unul dintre câștigători, vei fi contactat de către echipa TC pentru a discuta detalii legate de livrarea premiului. (Locul 1 – cel mai rapid concurent – set de anvelope marca Continetal în dimensiunea cu care te-ai înscris la pasul 1, Locul 2: – cel mai promovat concurent prin cele mai multe shares – set de lanțuri antiderapante de zăpadă potrivite pentru dimensiunea de anvelope cu care te-ai înscris la pasul 1, Locul 3: – cel mai apreciat concurent prin cele mai multe likes – Set șurubelnițe Continental.)

Perioada competiției: 18.09.2023 – 01.10.2023
Anunțarea câștigătorilor: 09.10.2023.
*Competiție valabilă doar pentru persoane cu reședință în Romania, respectiv premiile vor fi livrate doar către adrese de pe teritoriul României.

Dacă nu eșți familiar cu postarea unui video pe Facebook sau Instagram, nu-ți fă probleme. Ai aici întregul ghid pe care trebuie doar să-l urmezi. Este foarte ușor și durează câteva secunde:

Distrează-te cu prietenii, familia, sau singur, filmează totul și poți câștiga!

Ce trebuie să știi
despre Tyre Challenge?

Tyre Challenge a fost organizat pentru prima dată în 2017 în mai multe țări Europene în același timp, inclusiv România, ca un eveniment fizic și a devenit un joc tradițional cu premii și cu un puternic aspect social de responsabilizare în privința siguranței în trafic.

Pandemia ne responsabilizează, însă nu ne oprește să ne distrăm in continuare!

Și iată: concursul se va desfășura online, cu sprijinul Continental și Delticom.

Responsabilitate:

Delticom, Continental și echipa care organizează TC nu își asumă în niciun fel responsabilitatea conținutului video creat de participanți, respectiv în cazul în care conținutul video încalcă anumite drepturi, politici, discriminează sau are un conținut ofensator, nuditate sau altceva similar.
Acest comportament este strict responsabilitatea participanților și noi ca organizatori nu ne asumăm răspunderea.
Nu încurajăm astfel de comportamente.

Parteneri:

Logo kompanije "Delticom" vodećeg online prodavca auto guma. Logo čine svetloplava slova imena kompanije.